Antena Meniu Search
x

Revelionul a fost marcat pe toată planeta în cele mai originale moduri!

Dacă spectacolele de artificii erau previzibile, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre norii de fum parfumat care au însoţit lansarea acestora. Cu toate acestea, nimeni nu se aştepta să fie acoperit de confetti comestibile, cu gust de banană.

Vezi și

Dintre metropolele europene, Moscova a intrat prima în 2014. Centrul distracţiei a fost Piaţa Roşie, unde turlele Catedralei Sfântului Vasile au fost luminate de artificii. Bătăi de clopot au însoţit despărţirea de 2013 şi începerea noului an.

A fost petrecere şi pe străzile Parisului, unde sute de mii de turişti au urmărit spectacolul de lumini de pe Turnul Eiffel.

La Poarta Brandenburg, în Berlin, luminată în nuanţe de galben şi roşu, berlinezii au avut parte de un spectacol de artificii de poveste.

Locuitorii şi turiştii din Amsterdam au întâmpinat anul 2014 în faţa muzeului maritim.

Londra a întâmpinat Anul Nou cu o premieră. După cele 12 bătăi ale orologiului din turnul parlamentului, Big Ben, focul de artificii a fost însoţit de nori de parfum cu aromă de fructe şi de confetti pe bază de banane, care puteau fi mâncate.

Sute de mii de oameni au întâmpinat anul nou în Times Square, la New York. La miezul nopţii, faimosul glob din centrul New York-ului, ornat cu 32 de mii de leduri şi 28 de mii de cristale, a căzut marcând astfel trecerea în 2014.

Ca de obicei, cea mai.populată petrecere de revelion din lume a fost cea de pe plaja Copacabana din Rio. Peste două milioane de oameni au întrerupt cântecele şi dansurile pe ritm de samba doar pentru a admira artificiile de la miezul nopţii.

Poate cel mai vesel-trist revelion a fost cel de la Phenian. Liderul Kim Jong-un a permis ca anul 2014 să intre şi pe teritoriul ţării sale. Ba chiar le-a oferit oamenilor un spectacol de artificii acompaniat de ritmurile cântecelor patriotice care au răsunat din boxele amplasate în oraş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri externe » Revelionul a fost marcat pe toată planeta în cele mai originale moduri!