Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Rio de Janeiro, cel mai fermecător oraş al Braziliei

Rio este o combinaţie de munte şi plaja care se termină într-o lagună superbă. Oraşul numără aproximatov 13 milioane de locuitori

de Redactia Observator

la 15.06.2014 , 09:51

Rio este o combinaţie de munte şi plaja care se termină într-o lagună superbă. Oraşul numără aproximatov 13 milioane de locuitori

A început Campionatul Mondial de Fotbal! Asta nu mai e o ştire, dar să vizitezi Rio de Janeiro în această perioadă sau să faci plajă pe Copacabana... asta e o idee! Dacă vă gândiţi la bani, să ştiţi că e scump. Nici siguranţă personală nu este un atu, dacă te gândeşti că te urci în metrou cu portofel şi e puţin probabil să îl mai ai atunci când cobori.

SFATURI: E bine să te plimbi cu autobuzul pentru că e cel mai ieftin şi circulă bine. De mâncat e bine să o faci de la gheretele de pe stradă, cel mai ieftin şi săţios. Distracţia înseamnă un prosop pe plajă şi volei sau fotbal.

Vezi și

Nu ar fi rău să încercaţi să luaţi câteva lecţii de samba. E un fel de sport naţional şi şcoli de profil sunt peste tot.

DE VĂZUT: Evident, statuia lui Hristos de pe Corcovado şi apoi cam toate străzile oraşului, toate pentru că fiecare e diferită, cu propriul ei aer, muzica şi atmosefra. Odată cu lăsarea întunericului se dansează şi se petrece pe rupte.

Să nu fiţi surprinşi dacă odată ce se va afla că sunteţi din românia veţi fi întrebat de Hagi, Popescu sau Lăcătuş!

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri externe » Rio de Janeiro, cel mai fermecător oraş al Braziliei