Antena Meniu Search
x

Secretul nunţii regale: rochia de mireasă a lui Meghan Markle

Rochia de mireasă a lui Meghan Markle este unul din secretele cel mai bine păstrate din lume. Nimeni nu ştie cum va arăta sau cine a creat-o. Presiunea este mare pentru viitoarea soţie a prinţului Harry.

Rochia de mireasă a lui Meghan Markle e un secret - Hepta

Rochia de mireasă a lui Meghan Markle este unul din secretele cel mai bine păstrate din lume. Nimeni nu ştie cum va arăta sau cine a creat-o. Presiunea este mare pentru viitoarea soţie a prinţului Harry. Rochia pe care o va purta în ziua cea mare trebuie să primească aprobarea reginei. 100 de mii de lire sterline ar costa piesa vestimentară ce ar urma să fie plătită de familia regală britanică.

1981. Pe scările Catedralei Saint Paul, din Londra, Diana păşea în rochia de mireasă a visurilor. Creaţia spectaculoasă era împodobită cu peste 10 mii de perle, dantelă veche de pe vremea Reginei Maria a Marii Britanii şi avea o trenă de 7 metri lungime.

2011. 30 de ani mai târziu, Kate Middleton fura privirile într-o creaţie a casei de modă Alexander McQueen. Rochia, tot din mătase şi dantelă, împodobită cu cristale şi perle, a impresionat prin simplitate şi eleganţa detaliilor.

Şi a fost descrisă drept o copie, într-o oarecare măsură, a rochiei purtate de Grace Kelly la nunta cu Prinţul Rainier de Monaco în 1956. 

De asemenea o actriţă americană ajunsă în familia regală direct de pe platourile de filmare de la Hollywood, Meghan Markle, va fi în centrul atenţiei pe 19 mai 2018. 

Rochia de mireasă aleasă pentru nunta cu prinţul Harry îi va exprima nu doar personalitatea, ci şi preferințele în materie de modă. 

Speculaţiile sunt tot mai mari şi mai multe. Casa de modă australiană Ralph & Russo ar fi cea care a creat rochia de mireasă pentru viitoarea prinţesă. Voal mireasa

Regula cere ca rochia purtată de o mireasă din familia regală să aibă mâneci. O altă regulă, nescrisă, ar fi ca rochia pe care o va îmbrăca Meghan să nu coste mai mult decât cea a lui Kate. Și asta pentru că actriţa americană nu are voie să-şi eclipseze cumnata, care, peste ani, va deveni regina Angliei.

În ziua nunţii cu prinţul său, Meghan Markle va avea două rochii. Cea de-a doua va fi purtată la recepţia privată pe care prinţul Charles o va da în cinstea mirilor. Rochia ar urma să fie creată de brandul britanic Burberry sau de designerul Erdem. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Secretul nunţii regale: rochia de mireasă a lui Meghan Markle