Antena Meniu Search
x

Galerie foto Rochii cu susul în jos sau purtate lateral. Viktor & Rolf au dat moda peste cap la defilarea de la Paris

Săptămâna Modei de la Paris este în plină desfășurare, cu defilări spectaculoase pe podium și look-uri suprarealiste și somptuoase purtate de vedete. Doja Cat a fost de nerecunoscut, acoperită cu cristale roșii, și a făcut furori pe internet la începutul acestei săptămâni.

de Cristina Cruceru

la 26.01.2023, 13:50

Miercuri, casa de modă Viktor & Rolf a dat la propriu moda peste cap. La show-ul de primăvară/vară 2023, modelele au defilat pe podium în rochii de prințesă din tul sau rochii asortate cu o cravată. Piesa de rezistență și care a stârnit reacțiile publicului a fost faptul că rochiile se răsuceau în toate direcțiile.

Unele rochii au fost purtate pe orizontală sau pe diagonală, dezvăluind lenjeria de corp a celor care defilau. Un model a mers pe podium, îmbrăcată într-o rochie complet întoarsă cu susul în jos, tivul ascunzându-i fața și picioarele. A fost una dintre ținutele care a ieșit în evidență.

Defilări spectaculoase la Săptămâna Modei de la Paris

Întregul spectacol a fost o performanță, pentru că fiecare piesă din ținută sfida gravitația, rămânând la locul ei. Imaginile de la prezentarea de modă s-au răspândit rapid pe rețelele de socializare. Mulți internauți au ținut să spună despre ținute că sunt "absurde" și "nebunești", în cel mai bun sens al cuvintelor, scrie CNN.

Pe acelaşi subiect

"Spectacolele Couture sunt menite să fie exagerate, amuzante și complet nerealiste pentru a fi cumpărate pentru uzul zilnic, iar Viktor și Rolf au reușit cu desăvârșire acest lucru", este mesajul unui utilizator Twitter.

Michelle Visage, producătoare și jurat la RuPaul's Drag Race, a comentat pe Instagram: "Îi veți vedea pe podiumul de la @rupaulsdragrace ASTA este sigur".

Casa de modă avangardistă Viktor & Rolf, condusă de Viktor Horsting și Rolf Snoeren, este cunoscută pentru prezentările sale spectaculoase și inovatoare. Colecția haute couture de toamnă-iarnă a inclus două versiuni ale fiecărui look: costume stratificate cu decolteuri rigide, umeri bufanți, pe care designerii le-au transformat pe scenă. La show-ul primăvară-vară 2023, printre participanții din primul rând s-au numărat actrița Lisa Rinna și modelul Coco Rocha, precum și Doja Cât.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Rochii cu susul în jos sau purtate lateral. Viktor & Rolf au dat moda peste cap la defilarea de la Paris