Antena Meniu Search
x

Cod roșu la Roma! 20 de răniți, după ce o scară rulantă de la metrou a cedat. Un bărbat a rămas fără picior (Foto, Video)

Incident dramatic la Roma în această seară! 20 de persoane au fost rănite, după ce o scară rulantă de la o stație de metrou din apropierea stadionuli Olimpico a cedat. Unui bărbat i-a fost amputat piciorul.

de Redactia Observator

la 17.02.2020, 15:35

Incident dramatic la Roma în această seară! 20 de persoane au fost rănite, după ce o scară rulantă de la o stație de metrou din apropierea Stadionului Olimpic a cedat. Unui bărbat i-a fost amputat piciorul.

(Actualizare): Presa italiană scrie că mulţi suporteri ai echipei ȚSKA Moscova erau în stare de ebrietate şi au început să sară pe scara rulantă, care a cedat în aceste condiţii.

Fanii ar fi sărit în timp ce cântau imnul echipei lor, scrie Il Messaggero.

(Actualizare): A apărut Video cu momentul în care scara rulantă de la metroul din Roma cedează

Pe acelaşi subiect

Momentul în care scara rulantă de la metroul din Roma cedează și oamenii sunt prinși între trepte a fost surprins cu un telefon mobil.

Oamenii se aflau pe scara rulantă care cobora cu o viteză foarte mare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Incidentul s-a petrecut în stația Piazza della Repubblica, pe magistrala A. 

Potrivit primelor informații, sunt 20 de răniți, dintre care 5 în stare gravă, fiind declanșat codul roșu de intervenție.

Printre răniți se numără fani ai echipei ȚSKA Moscova, care se îndreptau spre Stadionul Olimpic pentru meciul cu AS Roma, din Liga Campionilor.

Oamenii coborau pe scara rulantă și au rămas blocați între trepte, după ce aceasta s-a rupt în partea de jos.

"Am auzit un zgomot când a coborât, nu a mai fost timp pentru a ne salva.", a declarat un martor.

Zeci de ambulanțe și două echipe de pompieri au sosit la locul incidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Cod roșu la Roma! 20 de răniți, după ce o scară rulantă de la metrou a cedat. Un bărbat a rămas fără picior (Foto, Video)