Antena Meniu Search
x

Un român plecat să-și viziteze sora în Italia a murit în urma unui impact devastator, pe șoseaua „Europa”. Trei oameni au pierit în cumplitul accident

Un român plecat să-și viziteze sora în Italia a murit în urma unui impact devastator, pe șoseaua „Europa”, care leagă localitățile Cicognara și Viadana, în provincia Mantova din nordul Italiei. Trei oameni au pierit în cumplitul accident.

Român mort intr-un accident in Italia

Potrivit informațiilor poliției, două mașini s-ar fi ciocnit frontal. Se știe că în momentul producerii accidentului ploua și carosabilul era deosebit de alunecos, iar cele două mașini circulau probabil cu viteză prea mare pentru condițiile de mers.

Român mort intr-un accident in Italia
Pe acelaşi subiect

Autoturismele, complet distruse în urma impactului foarte puternic, au ieșit de pe șosea, oprindu-se la mai mulți metri de la locul unde a avut loc impactul.

Român mort intr-un accident in Italia

Victimele accidentului sunt Giovanni Schiroli, 72 de ani, care călătorea singur la volanul unui Opel Corsa, Antonio Muto, de 30 de ani, și Ion Catalon, un român în vârstă de 43 de ani care se aflau la bordul unui BMW 325.

Românul, venit să-și viziteze sora, se afla în mașină alături de cumnatul lui italian.

Potrivit presei, două dintre victime au murit pe loc, în timp ce o a treia persoană a pierit după ce a fost scoasă din fiarele contorsionate ale uneia dintre mașini.

Un elicopter a sosit la fața locului, însă nu s-a mai putut face nimic pentru victimă.

Român mort intr-un accident in Italia

Localnicii susțin că este cel mai grav accident care a avut loc pe porțiunea de stradă respectivă, scrie oglioponews.it.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Un român plecat să-și viziteze sora în Italia a murit în urma unui impact devastator, pe șoseaua „Europa”. Trei oameni au pierit în cumplitul accident