Antena Meniu Search
x
LIVE

Un român din Italia a dat cu mașina peste un biciclist, omorându-l, și a fugit de la locul accidentului

Un român de 36 de ani, stabilit în Italia, a fost plasat în arest la domiciliu, după ce a lovit cu mașina un biciclist italian, omorându-l, iar apoi a fugit de la locul accidentului.

De Cristi Ioniţă la 10.06.2020, 18:25
Românul a fost plasat în arest la domiciliu
Victima avea 59 de ani - La Sicilia Web
  • Românul a fost prins într-un interval de câteva ore de la producerea accidentului.
  • Românul a fost plasat în arest la domiciliu.

Tragedia s-a petrecut marți seara, când românul, identificat drept Nicolae Stoica, l-a lovit cu mașina pe Rosario Dezio, un italian de 59 de ani care mergea pe bicicletă.

Conform La Sicilia Web, italianul obișnuia să parcurgă zilnic dus-întors, pe bicicletă, distanța dintre Scoglitti, orașul în care locuia, și Santa Croce, respectiv aproximativ 22 de kilometri.

Însă marți seara, când se întorcea spre casă, a fost lovit în plin de mașina condusă de român.

În loc să ofere ajutor sau să solicite intervenția medicilor, românul a fugit de la locul accidentului și și-a abandonat mașina într-o zonă izolată.

Însă, în urma impactului, românul a pierdut una dintre plăcuțele cu numărul de înmatriculare, astfel că polițiștii l-au depistat rapid.

L-au găsit acasă, l-au ridicat și l-au condus la secția de poliție, unde a fost interogat pentru o perioadă de câteva ore.

Magistrații au decis ca românul să fie plasat în arest la domiciliu, iar mașina și bicicleta au fost indisponibilizate pentru continuarea anchetei.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Un român din Italia a dat cu mașina peste un biciclist, omorându-l, și a fugit de la locul accidentului