Antena Meniu Search
x

Un român din Italia a dat cu mașina peste un biciclist, omorându-l, și a fugit de la locul accidentului

Un român de 36 de ani, stabilit în Italia, a fost plasat în arest la domiciliu, după ce a lovit cu mașina un biciclist italian, omorându-l, iar apoi a fugit de la locul accidentului.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 10.06.2020, 18:25

Românul a fost plasat în arest la domiciliu
Victima avea 59 de ani - La Sicilia Web
  • Românul a fost prins într-un interval de câteva ore de la producerea accidentului.
  • Românul a fost plasat în arest la domiciliu.

Tragedia s-a petrecut marți seara, când românul, identificat drept Nicolae Stoica, l-a lovit cu mașina pe Rosario Dezio, un italian de 59 de ani care mergea pe bicicletă.

Conform La Sicilia Web, italianul obișnuia să parcurgă zilnic dus-întors, pe bicicletă, distanța dintre Scoglitti, orașul în care locuia, și Santa Croce, respectiv aproximativ 22 de kilometri.

Însă marți seara, când se întorcea spre casă, a fost lovit în plin de mașina condusă de român.

În loc să ofere ajutor sau să solicite intervenția medicilor, românul a fugit de la locul accidentului și și-a abandonat mașina într-o zonă izolată.

Însă, în urma impactului, românul a pierdut una dintre plăcuțele cu numărul de înmatriculare, astfel că polițiștii l-au depistat rapid.

L-au găsit acasă, l-au ridicat și l-au condus la secția de poliție, unde a fost interogat pentru o perioadă de câteva ore.

Magistrații au decis ca românul să fie plasat în arest la domiciliu, iar mașina și bicicleta au fost indisponibilizate pentru continuarea anchetei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Un român din Italia a dat cu mașina peste un biciclist, omorându-l, și a fugit de la locul accidentului