Antena Meniu Search
x

Român acuzat de fraudă bancară şi furt de identitate, condamnat la închisoare în Statele Unite ale Americii

Daniel Gologan, un român de 31 de ani, a fost condamnat la trei ani şi patru luni de închisoare, cu executare, după ce a fost acuzat de fraudă bancară şi furt de identitate şi şi-a recunoscut faptele.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 04.12.2020, 16:17

Românul condamnat deja la închisoare are 31 de ani
Cei doi români implicaţi în acest caz au extras zeci de mii de dolari înainte de a fi prinşi - Profimedia - imagine ilustrativă
  • Românul va fi trimis în ţara natală, după ce îşi execută pedeapsa.
  • Un alt român implicat în caz îşi aşteaptă sentinţa.

Românul a fost condamnat de magistraţii de la Curtea Federală din Scranton, Pennsylvania.

Conform Pocono Record, Gologan şi un alt român, Costel Aparaschivei, au fraudat mai multe carduri bancare ale unor locuitori din New York şi au mers până într-o localitate din apropiere de Scranton pentru a utiliza cardurile false astfel încât să retragă sume uriaşe de bani.

Intenţionau să obţină aproape 150.000 de dolari, însă au reuşit să extragă peste 66.000 de dolari până să fie prinşi.

Daniel Gologan şi-a recunoscut faptele, respectiv infracţiunile de fraudă bancară şi furt de identitate, şi a fost condamnat la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare.

Un alt român implicat în caz îşi aşteaptă sentinţa

După ce îşi execută pedeapsa, românul va fi trimis în ţara natală cu interdicţie de a mai intra în Statele Unite ale Americii cel puţin pentru o perioadă de timp.

Costel Aparaschivei şi-a recunoscut faptele şi îşi aşteaptă şi el pedeapsa. Foarte probabil urmează să ajungă în aceeaşi situaţie ca Daniel Gologan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Român acuzat de fraudă bancară şi furt de identitate, condamnat la închisoare în Statele Unite ale Americii