Antena Meniu Search
x

Român amendat, după ce a încercat să fure băutură de 7 euro dintr-un magazin din Italia

Un român de 27 de ani din Forli, Italia, a fost amendat de polițiști cu peste 500 de euro după ce a provocat un scandal monstru în centrul orașului, în plină pandemie de coronavirus.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 01.04.2020, 17:09

Românul a fost dat în vileag de una dintre angajatele magazinului
Românul a provocat un scandal monstru și a fost potolit cu greu de polițiști - Forli Today
  • Român amendat, după ce a încercat să fure băutură de 7 euro dintr-un magazin din Italia
  • Românul a provocat un scandal monstru fiind potolit cu greu de polițiști

Un român de 27 de ani din Forli, Italia, a fost amendat de polițiști cu peste 500 de euro după ce a provocat un scandal monstru în centrul orașului, în plină pandemie de coronavirus.

Românul intenționa să fure o sticlă de vin și o sticlă de suc de roșii dintr-un magazin din Forli, în momentul în care a fost observat de una dintre angajatele magazinului.

Conform Forli Today, femeia știa că a mai avut probleme cu tânărul respectiv, l-a interceptat pe român înainte ca acesta să iasă din magazin și a reușit să recupereze marfa evaluată la șapte euro.

Totuși, românul, care deja se afla sub influența băuturilor alcoolice, a provocat un scandal monstru, moment în care angajații magazinului au solicitat intervenția de urgență a unui echipaj de poliție.

Oamenii legii l-au potolit cu greu pe recalcitrant și l-au amendat cu 502 euro, respectiv 102 euro pentru tulburarea liniștii publice și 400 de euro pentru încălcarea regulilor de izolare impuse pe perioada pandemiei de coronavirus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Român amendat, după ce a încercat să fure băutură de 7 euro dintr-un magazin din Italia