Antena Meniu Search
x

Românul care l-a amenințat cu moartea pe asistentul social care l-a decăzut din drepturile părintești, arestat în Italia

Un român de 41 de ani a fost arestat în Cazzago, în Italia, după ce a amenințat cu moartea un asistent social și a fost la un pas să-și pună planul în aplicare.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 09.08.2020, 15:05

Românul arestat în Italia are 41 de ani
Carabinierii au dejucat planul românului de a-l ataca cu acid pe asistentul social - Brescia Oggi
  • Românul arestat în Italia are 41 de ani.

Românul a fost decăzut din drepturile părintești, iar fiica sa a fost dată spre adopție, în urma unui raport întocmit de asistentul social.

Conform Brescia Oggi, românul l-a considerat vinovat în permanență pe asistentul social, iar în ultimele luni l-a hărțuit și amenințat în repetate rânduri.

Ba chiar l-a amenințat cu moartea, strigându-i că îi aruncă acid pe față. Și chiar a fost la un pas de a-și pune planul în aplicare, dacă nu intervenea prompt un echipaj de carabinieri.

Românul a fost arestat preventiv, fiind încarcerat la închisoarea din Verziano, unde foarte probabil își va afla și sentința, fiind acuzat de acte de violență, hărțuire și amenințare, infracțiuni comise în mod repetat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Românul care l-a amenințat cu moartea pe asistentul social care l-a decăzut din drepturile părintești, arestat în Italia