Antena Meniu Search
x

Supărat din dragoste, un român a incendiat 5 maşini în Italia şi a fost arestat

Un român a ajuns în arestul poliţiei din Italia după ce a incendiat 5 maşini. Tânărul de 27 de ani era furios după o dezamăgire în dragoste.

Un român a fost arestat în Italia, după ce a incendiat 5 maşini, în oraşul Arezzo - La Nazione

Un român a ajuns în arestul poliţiei din Italia după ce a incendiat 5 maşini. Tânărul de 27 de ani era furios după o dezamăgire în dragoste şi a încercat să se răzbune. Lucrurile au scăpat însă de sub control.

Românul de 27 de ani a fost arestat pe Aeroportul Fiumicino din Roma şi a fost pus sub acuzare pentru incendierea celor 5 maşini.

Potrivit presei din Italia, tânărul a vrut să se răzbune pe fosta iubită care l-a părăsit, pentru că aflase că el e căsătorit în România. Înfuriat, românul s-a dus noaptea la casa familiei fetei, care locuia în oraşul Arezzo şi a dat foc maşinii tatălui ei. Spre ghinionul său însă, incendiul s-a extins la alte patru maşini din parcare, provocând haos în cartier.

Ziarul La Nazione spune că incidentul s-a produs în aprilie şi, de atunci, poliţiştii s-au chinuit să-l prindă pe incendiator. Românul a fost identificat cu greu, cu ajutorul camerelor de supraveghere. Iar zilele trecute, când a returnat o maşină pe care o închiriase de la o firmă de la aeroportul din Roma, a fost săltat de poliţiştii italieni. Bărbatul a fost dus în arestul din Civitavecchia şi urmează să fie prezentat în faţa judecătorului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Supărat din dragoste, un român a incendiat 5 maşini în Italia şi a fost arestat