Antena Meniu Search
x

Român interzis în Italia, după ce a bătut o adolescentă în plină stradă

Un român de 19 ani a fost reținut, extrădat și interzis în Italia, după ce a bătut o adolescentă în plină stradă, la sfârșitul săptămânii trecute.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 04.09.2020, 18:25

Românul ar fi confundat victima cu fosta lui iubită
Românul interzis în Italia are 19 ani - Tele Regione Molise
  • Românul interzis în Italia are 19 ani.

Românul era stabilit de ceva timp la Castelpagano, provincia Benevento, regiunea Campania.

Conform Tele Regione Molise, la sfârșitul săptămânii trecute, în noaptea de sâmbătă spre duminică, românul a atacat o adolescentă în plină stradă, în Campobasso.

Românul și-a lovit victima atât de tare încât s-a stabilit că tânăra are nevoie de 25 de zile de îngrijiri medicale pentru a se recupera de pe urma loviturilor încasate.

Cu ultimele forțe, tânăra a reușit să scape și a alertat forțele de ordine.

Atacatorul a fost identificat în baza descrierii făcute de victimă, dar și în baza unor imagini surprinse de mai multe camere de supraveghere montate în zona în care s-a produs atacul.

Astfel s-a stabilit că românul de 19 ani, deja cunoscut cu antecedente penale, a fost cel care a bătut-o pe adolescentă.

Românul a încercat să-și justifice fapta susținând că se afla sub influența băuturilor alcoolice și că a confundat victima cu fosta lui iubită.

Nu i-a impresionat pe magistrații italieni care au decis ca românul să fie extrădat și să primească interdicție de a mai intra în următorii trei ani în Italia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri externe » Român interzis în Italia, după ce a bătut o adolescentă în plină stradă