Antena Meniu Search
x

Român bătut crunt într-o gară din Italia. Poliţiştii, îngroziţi de situaţie

Un român de 42 de ani a fost găsit în stare gravă, luni dimineaţa, pe peronul gării din Villafranca di Verona, după ce a fost bătut şi i s-a dat foc.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 08.07.2019, 16:23

Românul bătut a fost internat în stare gravă
Poliţiştii caută urme care să-i ajute să-i prindă pe eventualii atacatori - Rai News

Un român de 42 de ani a fost găsit în stare gravă, luni dimineaţa, pe peronul gării din Villafranca di Verona, după ce a fost bătut şi i s-a dat foc.

Românul a fost găsit de un mecanic de tren care tocmai ajunsese în gara respectivă. Mecanicul a observat trupul românului într-o stare nefirească şi a coborât să vadă ce se întâmplă.

Românul a fost internat în stare gravă, după ce a fost bătut şi i s-a dat foc

Conform Corriere del Veneto, mecanicul de tren a solicitat intervenţia medicilor şi a poliţiei, după ce l-a văzut pe român plin de sânge şi cu faţa tumefiată.

Oamenii legii ajunşi şi ei la faţa locului au rămas îngroziţi de privelişte. Victima a fost transportată în stare gravă la spitalul din Borgo Trento.

Românul a fost identificat rapid fiind un client frecvent al centrelor sociale. Bărbatul nu are un domiciliu stabil, fiind un om al străzii.

În ciuda acestui aspect şi a problemelor sale cu alcoolul, românul a refuzat în permanenţă să înnopteze într-un centru social, considerând că sunt oameni în stare mai gravă care au nevoie de un adăpost deasupra capului.

Ancheta urmează să stabilească ce s-a întâmplat la faţa locului şi cine a putut să pună la cale un atac plin de atâta cruzime.

Poliţiştii se bazează pe faptul că în zonă sunt mai multe camere de supraveghere, astfel că se speră ca atacatorul sau atacatorii să fie identificaţi rapid.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Stiri externe » Român bătut crunt într-o gară din Italia. Poliţiştii, îngroziţi de situaţie