Antena Meniu Search
x

Român beat, reţinut în Italia după ce a furat o maşină, a ajuns cu ea într-o fundătură şi nu a mai ştiut să iasă

Un român de 31 de ani a fost reţinut în Italia, după ce a furat o maşină, a ajuns cu ea într-o fundătură şi nu a mai ştiut să iasă de acolo.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 01.02.2021, 14:02

Românul implicat în acest caz are 31 de ani
Poliţiştii italieni, uimiţi de cazul românului - Profimedia - imagine ilustrativă
  • Românul implicat în acest caz are 31 de ani.
  • Românul va fi cercetat sub control judiciar.

Incidentul s-a petrecut săptămâna trecută, în Bardolino, oraş din provincia Verona.

Conform Brescia Today, românul, rezident în Cavaion Veronese, a fost prins după ce un localnic din Bardolino a remarcat comportamentul suspect al românului şi a alertat forţele de ordine.

Un echipaj de poliţie l-a oprit pe român în momentul în care acesta se îndrepta, desculţ, spre centrul localităţii amintite.

Românul din Italia le-a oferit poliţiştilor datele de identificare, dar a precizat că nu are niciun document asupra sa şi că nici nu ştie cum a ajuns în oraşul respectiv sau cum să se întoarcă acasă.

Ancheta a scos la iveală că românul, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a furat o maşină, a mers cu ea până în localitatea Bardolino, dar a ajuns cu maşina într-o fundătură şi nu a mai ştiut cum să iasă de acolo.

A fost momentul în care a decis să abandoneze maşina şi să plece, desculţ, în căutarea drumului spre casă.

Românul, cercetat sub control judiciar

Proprietarul maşinii a declarat că a şi-a parcat maşina în apropierea casei şi nu a împrumutat-o nimănui, cu atât mai puţin românului pe care nici nu îl cunoaşte.

Iniţial, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, românul a petrecut o noapte în arest, pentru a-şi reveni din starea de ebrietate.

Ulterior, românul a fost plasat în arest la domiciliu pentru ca, în cele din urmă, românul să fie eliberat sub control judiciar, urmând ca în fiecare zi să dea cu subsemnatul la cea mai apropiată secţie de poliţie de domiciliul său.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Stiri externe » Român beat, reţinut în Italia după ce a furat o maşină, a ajuns cu ea într-o fundătură şi nu a mai ştiut să iasă