Meniu
Search
x

Român căutat de autorităţile de la Bucureşti, pentru o condamnare la închisoare, prins în Italia

Un român de 43 de ani, căutat de autorităţile de la Bucureşti, pentru o condamnare la închisoare, a fost prins în Italia.

De Cristi Ioniţă la 18.02.2021, 07:34
  • Românul prins în Italia are 43 de ani.
  • Românul şi-ar putea efectua pedeapsa cu închisoarea în Italia.

Românul fusese condamnat în urmă cu mai mulţi ani la şase ani şi jumătate de închisoare, dar reuşise să dispară de sub ochii autorităţilor de la Bucureşti.

Conform Il Gazzettino, românul reuşise să se refugieze în Vidor, o localitate cu doar ceva mai mult de 3.000 de suflete din provincia Treviso, regiunea Veneto.

Românul din Italia chiar a reuşit să obţină dreptul de rezidenţă în Vidor, înainte ca un echipaj de carabinieri să-l ridice de la domiciliu în baza mandatului emis de autorităţile de la Bucureşti.

Românul ar putea efectua pedeapsa cu închisoarea în Italia

Românul, condamnat la închisoare inclusiv pentru comiterea infracţiunii de trafic de migranţi, a fost condus în închisoarea din Treviso.

Românul ar putea să-şi execute pedeapsa în Italia, în cazul în care magistraţii de la Curtea de Apel din Veneţia îi oferă această posibilitate.

Vorbim despre o condamnare încasată după comiterea unor infracţiuni în perioada 2010-2014.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Român căutat de autorităţile de la Bucureşti, pentru o condamnare la închisoare, prins în Italia