Român condamnat la închisoare și dat în urmărire, prins pe aeroportul din Catania

De Cristi Ioniţă.
Publicat: 28.07.2020, 16:46.
Actualizat: 28.07.2020, 17:52

Un român de 48 de ani, căutat de autoritățile italiene, a fost prins pe aeroportul din Catania tocmai când se pregătea să se îmbarce într-un avion cu direcția București.

Românul speră să ajungă la București și să-și piardă urma în țara natală

Românul de 48 de ani are de stat ani buni în închisoare în Italia

Catania Today

Românul a sperat că poate să păcălească vigilența polițiștilor de frontieră italieni, însă comportamentul său suspect l-a dat de gol.

Conform Catania Today, Ene Leu fusese condamnat în lipsă la ani grei de închisoare, fiind găsit vinovat de comiterea infracțiunilor de jaf, vătămare corporală și încălcarea regulilor arestului la domiciliu.

S-a ascuns o perioadă în Italia, până în momentul în care a decis că trebuie să-și încerce norocul și să fugă din țară.

A sperat că poate zbura cu avionul spre București și să-și piardă în urmă, însă comportamentul său de pe aeroport i-a făcut pe polițiștii de frontieră să-i verifice datele de identificare în amănunt.

Astfel și-au dat seama că românul este căutat și ar de executat o pedeapsă cu închisoare.

A fost condus direct în închisoarea Termini Imerese, din provincia Palermo, unde își va executa pedeapsa.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri
ANIMAȚIE GRAFICĂ: Cum s-a produs accidentul cu 7 morți din Bacău. Altar de flori după tragedie: "Tremur toată, nu mai sunt bună de nimic"
1
Eveniment • pe 26.07 la 18:58

"Tată, spune-mi că e un vis". Acestea au fost primele cuvinte ale băiatului de 15 ani grav rănit în accidentul de ieri din Bacău. Din păcate, era realitatea cruntă. Şi-a pierdut sora, mama şi cele două bunici, iar viaţa lui atârnă acum de un fir de păr. A fost adus azi, de urgenţă, cu un elicopter SMURD, la un spital din Capitală. Între timp, apar informaţii noi şi despre filmul evenimentelor, despre care vă avertizăm că sunt cu puternic impact emoţional.