Antena Meniu Search
x

Român condamnat la ani grei de închisoare, în Statele Unite ale Americii, pentru implicare în fraude economice

Un român a fost condamnat la ani grei de închisoare, în Statele Unite ale Americii, pentru implicare în fraude online.

de Redactia Observator

la 27.08.2021, 16:27

Român condamnat la ani grei de închisoare, în Statele Unite ale Americii, pentru implicare în fraude economice
Român condamnat la ani grei de închisoare, în Statele Unite ale Americii, pentru implicare în fraude economice - The Daily Swig
  • Specialiştii susţin că românul şi acoliţii săi au obţinut sume mari de bani graţie infracţiunilor comise.

Andrei Mitan, de 36 de ani, a fost pus sub acuzare pentru comiterea mai multor infracţiuni, iar în ianuarie anul trecut a şi recunoscut comiterea a o parte dintre infracţiunile pentru care era acuzat.

Conform The Daily Swig, românul se ocupa, printre altele, cu organizarea de licitaţii fictive pe diferite site-uri de specialitate, dar şi cu clonarea de carduri bancare sau cu organizarea de atacuri online prin care să obţină informaţii importante despre conturile deţinute de victime. De asemenea, românul a fost pus sub acuzare şi pentru comiterea infracţiunii de spălare de bani.

Anchetatorii vorbesc despre peste 2.000 de victime, inclusiv reprezentanţii unor instituţii financiare importante. Nu se ştie exact câţi bani au făcut Mitan şi colaboratorii săi, însă, ţinând cont de faptul că românul a fost condamnat la 11 ani şi opt luni de închisoare, respectiv a primit o sentinţă mare, specialiştii susţin că şi sumele de bani obţinute de infractori au fost pe măsură.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Român condamnat la ani grei de închisoare, în Statele Unite ale Americii, pentru implicare în fraude economice