Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Român condamnat la închisoare pentru furturi comise în Anglia

Mirel Iulian Catrinoiu, un român de 20 de ani, a fost condamnat la închisoare pentru mai multe furturi comise în Anglia.

de Cristi Ioniţă

la 12.11.2020 , 08:10

Scuzele invocate de român nu i-au impresionat pe magistrații englezi Românul implicat în acest caz are 20 de ani - istockphoto.com/ imagine ilustrativă
  • Românul implicat în acest caz are 20 de ani.
  • Scuzele invocate de român nu i-au impresionat pe magistrații englezi.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Românul a fost condamnat la două luni de închisoare, cu executare, după ce a comis două furturi în decurs de doar câteva zile.

Conform Northampton Chronicle, românul a fost condamnat, inițial, la plata unei amenzi de 252 de lire sterline pentru un furt comis la sfârșitul săptămânii trecute.

Ulterior, românul a fost prins din nou la furat și, cum era a doua infracțiune comisă în doar câteva zile, el nu a mai scăpat de închisoare.

Articolul continuă după reclamă

Românul a fost prins de polițiști când căra două pungi voluminoase în centrul orașului Northampton.

Inițial, polițiștii au crezut că românul transportă droguri însă, la o verificare suplimentară, ei au găsit în pungi electrice și electronice în valoare de aproape 1.000 de lire sterline.

Prima dată, românul le-a spus polițiștilor că trăiește în mașina pe care o are și supraviețuiește transportând diferite bunuri pentru prieteni.

Ulterior, însă, românul a recunoscut că a furat bunurile, în special aspiratoare și căști, dintr-un magazin din centrul orașului Northampton.

A încercat să se apere precizând că vrea doar să câștige bani de bilet de avion pentru a merge acasă, la părinții săi, și a-i ajuta. De asemenea, a invocat numeroasele căutări pentru un loc de muncă.

Chiar și așa, magistrații nu au avut milă de român. Fiind la a doua infracțiune comisă în doar câteva zile, tânărul a fost condamnat la două luni de închisoare cu executare și o amendă de 213 lire sterline.

Cristi Ioniţă Like

Născut în '82, îndrăgostit de sport din '83, Cristi Ioniţă a început să lucreze în presă încă din clasa a X-a, când scria ştiri din sport pentru Uniplus Radio.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Român condamnat la închisoare pentru furturi comise în Anglia