Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Român prins cu droguri în lenjeria intimă, în Italia

Un român de 23 de ani a fost arestat în Ivrea, Italia, după ce a fost prins cu pachete cu cocaină ascunse în lenjeria intima.

de Cristi Ioniţă

la 31.01.2020 , 18:18

Românul a fost arestat pentru trafic şi deţinere de droguri Românul a fost prins cu 12 pachete cu droguri în lenjeria intimă - Torino Oggi

Un român de 23 de ani a fost arestat în Ivrea, Italia, după ce a fost prins cu pachete cu cocaină ascunse în lenjeria intima.

Românul se afla la volanul unui autoturism BMW, joi seara, în momentul în care a fost tras pe dreapta pentru un control de rutină.

Conform Torino Oggi, comportamentul românului a atras atenţia poliţiştilor care au decis să efectueze un control amănunţit.

Articolul continuă după reclamă

Nu mică le-a fost mirarea poliţiştilor în momentul în care au descoperit că românul avea ascunse în lenjeria intimă 12 pachete cu cocaină.

Pachetele cu cocaină erau învelite în hârtie igienică.

Românul a fost, iniţial, reţinut, iar în cursul zilei de vineri magistraţii au confirmat mandatul de arestare preventivă pentru deţinere şi trafic de droguri.

Cristi Ioniţă Like

Născut în '82, îndrăgostit de sport din '83, Cristi Ioniţă a început să lucreze în presă încă din clasa a X-a, când scria ştiri din sport pentru Uniplus Radio.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Român prins cu droguri în lenjeria intimă, în Italia