Antena Meniu Search
x

Un român, eroul italienilor. Bărbatul a salvat o copilă de nouă ani de la înec

Un român a devenit erou în Italia după ce a salvat o copilă de la înec. Înaintea conaţionalului nostru tatăl fetei a încercat să o salveze, fără succes.

de Redactia Observator

la 22.06.2020, 17:18

Vezi și
  • Sorin Ursuţ este văzut ca un erou de italieni.
  • Nu este prima oară când face un asemenea gest.

Bărbatul şi-a pierdut viaţa. Românul a reuşit să scoată copila din apele învolburate şi să o ducă în siguranţă pe mal.

Un moment de neatenţie a dus la o tragedie în nordul italiei. Un bărvat şi fiica sa de 9 ani se aflau pe o mică insulă de lângă râul Adda, când copila a căzut în apă.

Bărbatul a sărit imediat să îşi salveze fiica dar a fost luat de curenţii râului. Ajutorul a venit din partea unui pescar român, aflat în apropiere. Bărbatul a reuşit să scoată pe fata din apă.

Sorin Ursuţ, român salvator: Sunt fericit că am reuşit să salvez acea fetiţă şi îi mulţumesc lui Dumnezeu că m-a ajutat să ies şi eu viu din apă.

Românul a sărit din nou în râu în speranţa că îl va aduce la mal şi pe tatăl copilei, însă nu a reuşit. A urmat apoi o amplă operaţiune de salvare. Ore mai târziu trupul neînsufleţit al tatălui copilei a fost descoperit de carabinieri.

Acum, Sorin Ursuţ este văzut ca un erou de italieni. Nu este prima oară când face un asemenea gest. În urmă cu 10 ani, el a mai salvat de la înec un alt copil, din acelaşi loc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Un român, eroul italienilor. Bărbatul a salvat o copilă de nouă ani de la înec