Antena Meniu Search
x

Român care fura din căminele de bătrâni din Lombardia și Piemont, capturat în Germania

Un român care obișnuia să fure bunuri din căminele de bătrâni și magazinele din Lombardia și Piemont a fost capturat în Germania, în baza unui mandat de arestare emis de autoritățile italiene.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 23.04.2020, 17:48

Românul era căutat de autoritățile italiene din septembrie anul trecut
Românul a fost reținut în urma unui control de rutină - Hepta
  • Românul a fost prins în apropiere de Braunschweig.
  • Italienii au încercat să-l aresteze pe român în septembrie anul trecut.

Un român care obișnuia să fure bunuri din căminele de bătrâni și magazinele din Lombardia și Piemont a fost capturat în Germania, în baza unui mandat de arestare emis de autoritățile italiene.

Românul, identificat drept G. V. A., de 27 de ani, a fost capturat în urma unui control de rutină efectuat de polițiștii germani în apropiere de Braunschweig.

Conform Ticino Notizie, polițiștii germani verificau motivele de deplasare în zonă, pe perioada pandemiei de coronavirus, a celor trași pe dreapta.

Cum motivul invocat de român nu i-a mulțumit, polițiștii germani au efectuat verificări suplimentare și astfel au aflat că autoritățile italiene erau în căutarea românului acuzat de comiterea mai multor infracțiuni de furt.

Pe acelaşi subiect

Românul a făcut parte dintr-o grupare criminală obișnuită să fure bunuri din cămine de bătrâni și magazine din Lombardia și Piemont.

Autoritățile italiene au încercat să-l aresteze pe român în septembrie anul trecut, însă acesta a reușit să fugă din Italia înainte ca oamenii legii să ajungă la el, astfel că autoritățile italiene au emis mandat de arestare în lipsă pe numele românului și l-au dat în urmărire.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Român care fura din căminele de bătrâni din Lombardia și Piemont, capturat în Germania