Antena Meniu Search
x

Galerie foto Român găsit cu gâtul taiat, în Italia. Criminalul, care a rupt lama cuțitului în timpul atacului, a fost condamnat la 20 de ani de închisoare

Tânărul din Gambia care, potrivit rechizitoriului, l-a ucis cu sânge pe românul Adrian Mihaes, în urmă cu un an, în Italia, rupând chiar lama cuțitului în timpul atacului sălbatic, a fost condamnat la 20 de ani de închisoare, anunță presa din Peninsulă.

de Redactia Observator

la 13.07.2023, 15:03

Crima a avut loc în noaptea de 28 spre 29 iulie, într-o casă din Caselle Lurani din provincia Lodi, Lombardia. 

Românul a fost găsit în casă cu gâtul tăiat

Românul de 45 de ani locuia într-un apartament închiriat, pe care îl împărțea cu un nord-african în vârstă de 25 de ani, iar în dimineața zilei de 29 iulie, Adrian Mihaes a fost găsit mort în casă, cu gâtul tăiat. Carabinierii au făcut descoperirea macabră în jurul orei 4:00 și, potrivit jurnaliștilor La Repubblica, oamenii legii au ajuns la fața locului, alarmați de vecinii românului. Au fost treziți de scandalul din apartamentul bărbatului, așa că au sunat la poliție.

Prima ipoteză a anchetatorilor, după ce l-au descoperit pe român fără suflare în casă, cu răni înjunghiate la nivelul gâtului, a fost cea a crimei.

Africanul a fugit atunci, a fost prins, însă a negat că l-a ucis pe român. El continuă și astăzi să susțină că nu a comis omorul, deși toate indiciile adunate de anchetatori coduc spre el. 

Motivul, însă, nu a apărut niciodată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » Român găsit cu gâtul taiat, în Italia. Criminalul, care a rupt lama cuțitului în timpul atacului, a fost condamnat la 20 de ani de închisoare