Antena Meniu Search
x

Român găsit mort în pat la doar câteva ore după ce a ajuns în Italia. Plecase de acasă ca să le ofere celor cinci copii o viaţă mai bună

A plecat în Italia pentru a le oferi celor cinci copii ai săi o viaţă mai bună, dar Florin nu a reuşit să îşi îndeplinească visul. Şi asta pentru că bărbatul s-a stins din viaţă la o zi după ce a ajuns în Bergamo. A fost găsit mort în pat.

de Redactia Observator

la 11.01.2024, 13:11

Român găsit mort în pat la doar câteva ore după ce a ajuns în Italia. Plecase de acasă ca să le ofere celor cinci copii o viaţă mai bună - Botosani News

Imediat după Revelion, bărbatul din satul Durnești, județul Botoșani, a plecat în Italia. Vineri, 5 ianuarie, şi-a sunat familia şi a anunţat că a ajuns în siguranţă.

Găsit mort în pat la o zi după ce a ajuns în Italia 

Doar că sâmbătă dimineaţa, Florin a fost descoperit fără viaţă. Cauza exactă a decesului rămâne necunoscută, iar autoritățile italiene au demarat o investigație pentru a clarifica circumstanțele.

Potrivit botosaninews.ro, Florin și-a lăsat acasă soția și cei cinci copii: Maria (3 ani), Iliuță (9 ani), Ionuț (15 ani), Andrei (17 ani) și Georgiana (19 ani), care au pierdut acum cel mai important sprijin.

Familia sa se confruntă acum cu dificultăți financiare majore, neavând mijloacele necesare pentru a suporta costurile de repatriere și înmormântare. Cei cinci copii rămași acasă sunt în așteptarea întoarcerii tatălui lor pentru a-l conduce pe ultimul drum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 6 voturi
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Român găsit mort în pat la doar câteva ore după ce a ajuns în Italia. Plecase de acasă ca să le ofere celor cinci copii o viaţă mai bună