Antena Meniu Search
x

Român implicat în zeci de furturi, capturat în Italia după ce nu i-a păcălit pe poliţişti că merge în Franţa pentru a fi alături de iubită

Un român de 25 de ani, bănuit de implicare în zeci de furturi comise pe întreg teritoriul Italiei, a fost capturat la Ventimiglia, oraş situat la câţiva kilometri cu Franţa.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 21.06.2021, 18:33

Românul capturat în Italia are 25 de ani
Românul capturat în Italia are 25 de ani - Imperia News
  • Gruparea din care făcea parte românul a furat bunuri de peste 700.000 de euro.

Românul a fost oprit de poliţişti pe stradă şi luat la întrebări în legătură cu motivul pentru care se află în zona respectivă. Conform Imperia News, românul a încercat să-i păcălească pe poliţiştii italieni spunându-se că merge în Franţa, pentru a petrece câteva ore alături de iubita lui.

Poliţiştii italieni nu au crezut versiunea românului şi au trecut la efectuarea de verificări suplimentare. Nu mică le-a fost mirarea poliţiştilor când au observat că românul este căutat de forţele de ordine pentru comiterea a zeci de furturi.

Sursa amintită precizează că românul de 25 de ani şi alţi doi conaţionali locuiau într-un camping din apropiere de Napoli şi obişnuiau să plece către alte zone din Italia unde comiteau mai multe furturi într-o seară înainte de a se face nevăzuţi.

Românii au creat un prejudiciu de peste 700.000 de euro, prin furturile comise

Astfel, cei trei români au comis cel puţin 68 de furturi. Ei obişnuiau să fure tot ce le pica în mână, de la maşini şi echipamente tehnice până la bijuterii şi bani cash. Furau din case, apartamente, depozite, sedii de firmă, unităţi de învăţământ, etc.

Anchetatorii bănuiesc că românul de 25 de ani a aflat că unul dintre complicii săi a fost prins şi astfel el a încercat să-şi ia tălpăşiţă, însă poliţiştii l-au prins înainte ca el să părăsească teritoriul Italiei. Al treilea suspect este în continuare căutat de forţele de ordine. Prin furturile comise, cei trei români au creat un prejudiciu de peste 700.000 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Român implicat în zeci de furturi, capturat în Italia după ce nu i-a păcălit pe poliţişti că merge în Franţa pentru a fi alături de iubită