Antena Meniu Search
x

Românul care a bătut, jefuit şi batjocorit o tânără, în Spania, riscă ani grei de închisoare

I. A. B., un român stabilit în Spania, riscă ani grei de închisoare, după ce a bătut, jefuit şi batjocorit o tânără în Ourense, localitate din zona Galicia.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 26.01.2020, 12:01

Românul riscă până la 11 ani şi jumătate de închisoare pentru infracţiunile comise
Românul a fost capturat în baza dezvăluirilor făcute de colegul său de infracţiuni - El Faro Ceuta

I. A. B., un român stabilit în Spania, riscă ani grei de închisoare, după ce a bătut, jefuit şi batjocorit o tânără în Ourense, localitate din zona Galicia.

Românul a atacat tânăra respectivă împreună cu un marocan despre care se spune că ar fi fost tocmai personajul care l-a dat în vileag pe român, în faţa anchetatorilor.

Conform El Faro Ceuta, românul şi marocanul au fost găsiţi vinovaţi de comiterea mai multor infracţiuni şi riscă 11 ani şi jumătate de închisoare, verdictul final fiind aşteptat pentru data de 26 februarie.

Românul şi marocanul au atacat tânăra, au ameninţat-o cu un cuţit şi au batjocorit-o. Apoi, i-au furat portofelul cu 96 de euro şi mai multe carduri, dar şi telefonul mobil.

Tânăra a găsit puterea necesară de a se deplasa până la cea mai apropiată secţie de poliţie şi a anunţa ce i s-a întâmplat.

Marocanul a fost reţinut primul, ulterior şi românul căzând în plasa anchetatorilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Românul care a bătut, jefuit şi batjocorit o tânără, în Spania, riscă ani grei de închisoare