Antena Meniu Search
x

Român infectat cu coronavirus în Tunisia, la terapie intensivă. Sunt doar 29 de bolnavi în țară

Un român infectat cu coronavirus în Tunisia e internat la terapie intensivă, starea lui fiind delicată. Sunt doar 29 de bolnavi în țara din nordul Africii.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 19.03.2020, 08:49

Român infectat cu coronavirus
Român infectat cu coronavirus în Tunisia, la terapie intensivă. Sunt doar 29 de bolnavi în țară - Twitter
  • Românul a fost în vacanță în Egipt.
  • Starea pacientului e delicată, spun medicii.

Un român infectat cu coronavirus în Tunisia e internat la terapie intensivă, starea lui fiind delicată. Sunt doar 29 de bolnavi în țara din nordul Africii.

Pandemia de coronavirus lovește tot mai multe țări și tot mai mulți români din toată lumea. Unul dintre ei e internat la terapie intensivă în Tunisia, după ce a fost depistat cu coronaviurs. E vorba despre un român căsătorit cu o un cetățean tunisian, conform declarației doctorului Amel Omezzine Letaief, șeful departamentului de boli infecțioase de la spitalul Farhat Hached di Sousse.

Acolo este internat și cetățeanul român despre care oficialul tunisian a spus, citat de kapitalis.com: "Situația sa este destul de delicată și are nevoie de asistență respiratorie." Sursa citată nu dă alte detalii despre identitatea românului, dar specifică faptul că acesta a fost internat pe 17 martie, după ce s-a întors dintr-o vacanță în Egipt.

În Tunisia, până miercuri seara, fuseseră raportate 29 de cazuri de infectări cu coronavirus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Român infectat cu coronavirus în Tunisia, la terapie intensivă. Sunt doar 29 de bolnavi în țară