Antena Meniu Search
x

Un român, victima unei crime misterioase, în Franţa. A fost înjunghiat şi abandonat în plină stradă, în Lyon

Un român a fost ucis în Franţa, pe o stradă din Lyon, unde a fost găsit într-o baltă de sânge. Poliţiştii încearcă să rezolve misterul crimei.

Un român a fost înjunghiat mortal şi abandonat pe o stradă din Lyon, în Franţa - lyonmag.com

Un român a fost ucis în Franţa, pe o stradă din Lyon, unde a fost găsit într-o baltă de sânge. Poliţiştii încearcă să rezolve misterul crimei.

Potrivit presei franceze, crima a fost comisă noaptea. Românul a fost găsit fără suflare pe un bulevard din cartierul Gerland, din Lyon.

A fost înjunghiat de mai multe ori şi a murit de pe urma rănilor. Bărbatul era plin de sânge, spun martorii citaţi de ziarele franceze.

Cazul a fost preluat de Direcţia Interregională a Poliţiei din Lyon, care trebuie să elucideze misterul crimei. Deocamdată, anchetatorii nu au multe indicii şi încearcă să afle dacă este vorba despre unul sau mai mulţi ucigaşi.

Poliţiştii francezi iau în calcul şi varianta ca românul să aibă legături cu reţelele de prostituţie din Lyon. Zona în care i-a fost găsit cadavrul este intens frecventată de şoferii de TIR, în încercarea de a racola prostituate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri externe » Un român, victima unei crime misterioase, în Franţa. A fost înjunghiat şi abandonat în plină stradă, în Lyon