Antena Meniu Search
x

Român înjunghiat pe stradă, în Spania, de hoțul care îl tâlhărise cu câteva ore înainte. Imagini filmate după atac (Video)

Un român în vârstă de 46 de ani, din Spania, a fost înjunghiat în plină stradă de un alt bărbat care, cu câteva ore înainte, i-ar fi furat telefonul mobil și portofelul. Atacul s-a produs în cartierul Tetuán din Madrid.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 03.09.2020, 07:52

Românul de 40 de ani a fost atacat în momentul în care a încercat să-și recupereze bunurile
Român înjunghiat pe stradă, în Spania, de hoțul care îl tâlhărise cu câteva ore înainte. Imagini filmate după atac - capturi video Tele Madrid
  • Românul a fost înjunghiat în momentul în care i-a cerut hoțului să-i înapoieze bunurile furate.
  • Poliția îl caută pe agresor.

Luni seară, în jurul orei 21.30, românul se afla pe strada Palencia. 

Cu câteva ore mai devreme, bărbatul fusese victima unui furt, după ce un individ i-a sustras portofelul și telefonul mobil.

În timp ce se plimba, românul l-a reîntâlnit din nou pe hoț, moment în care l-a confruntat, în încercarea de a-și recupera bunurile.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tâlharul, însă, a scos cuțitul și l-a înjunghiat, provocându-i o rană în brațul drept.

Tele Madrid a publicat imagini surprinse la scurt timp după agresiune

Potrivit La Vanguardia, conaționalul nostru a fost transportat în stare gravă la spital, medicii fiind rezervați în privința șansele sale de supraviețuire. 

Poliția Națională a deschis o anchetă în acest caz.

Oamenii legii verifică inclusiv imaginile filmate de camerele de supraveghere din zonă, pentru a-l putea identifica și aresta pe agresor.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Român înjunghiat pe stradă, în Spania, de hoțul care îl tâlhărise cu câteva ore înainte. Imagini filmate după atac (Video)