Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Caz incredibil în Italia! Doi octogenari i-au întins o capcană unui tânăr român, care a făcut închisoare și și-a pierdut locul de muncă, fiind nevinovat

Presa italiană relatează cazul unui tânăr român care a făcut închisoare și și-a pierdut locul de muncă după ce a căzut în capcana unor octogenari.

de Redactia Observator

la 31.07.2018 , 17:04

- Foto: pixabay.com

Presa italiană relatează cazul unui tânăr român care a făcut închisoare și și-a pierdut locul de muncă, fiind nevoit să se repatrieze, după ce o bătrână de 89 de ani l-a acuzat că a violat-o.

Potrivit quibrescia.it, în august 2016, românul a fost arestat după ce bătrâna care avea 87 de ani atunci a susținut că acesta ar fi intrat peste ea în casă și a agresat-o sexual.

Românul a fost închis timp de 36 de zile și și-a pierdut locul de muncă, ulterior fiind nevoit să revină în țară.

Articolul continuă după reclamă

Marți, 31 iulie, la aproape doi ani de la întâmplare, procuratura din Brescia a anunțat că, de fapt, românul a fost victima unor acuzații false.

Astfel, bătrâna de 89 de ani, din Castelcovati, avea de fapt la momentul respectiv o relație cu un bărbat de 70 de ani. Cei doi au vrut să-i întindă o capcană vecinului lor, român, acuzându-l pe nedrept de agresiune sexuală.

Anchetatorii au ajuns la această concluzie după analiza DNA.

Acum, cei doi vor apărea în fața justiției pentru a răspunde pentru faptele lor, prima audiere urmând să fie stabilită pentru data de 11 septembrie.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Caz incredibil în Italia! Doi octogenari i-au întins o capcană unui tânăr român, care a făcut închisoare și și-a pierdut locul de muncă, fiind nevinovat