Antena Meniu Search
x

Un român din Italia a murit după ce a escaladat un bloc pentru a ajunge în casă și a căzut de la etaj

Un român stabilit în Italia, în vârstă de 31 de ani, și-a pierdut viața după un accident stupid produs în orașul Avezzano.

Un român din Italia a murit după ce a escaladat un bloc pentru a ajunge în casă
Un român din Italia a murit după ce a escaladat un bloc pentru a ajunge în casă - Arhivă

Un român stabilit în Italia, în vârstă de 31 de ani, și-a pierdut viața după un accident stupid produs în orașul Avezzano.

Totul s-a întâmplat pe 8 iulie, însă abia acum polițiștii și medicii legiști au prezentat varianta oficială a modului în care Cristian Mihai și-a pierdut viața.

După o seară petrecută cu mai mulți prieteni, Cristian Mihai s-a întors acasă, în blocul în care locuia în Avezzano, însă și-a dat seama că și-a uitat cheile, iar ușa apartamentului era închisă.

Drept urmare, el s-a hotărât să escaladeze balcoanele blocului, însă din nefericire, în momentul în care a ajuns la etajul trei, s-a dezechilibrat și a căzut în gol.

Din cauza înălțimii și a faptului că a căzut pe beton, românul de 31 de ani a suferit răni foarte grave care i-au adus moartea.

Trupul neînsuflețit a fost găsit sub clădire, în direcția balconului apartamentului în care tânărul locuia de mai multe luni împreună cu alți conaționali.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Stiri externe » Un român din Italia a murit după ce a escaladat un bloc pentru a ajunge în casă și a căzut de la etaj