Antena Meniu Search
x

Român mort în teribilul accident din Belgia soldat cu două decese şi zeci de răniţi

Giovani Mosoiu, un român de numai 30 de ani, şi-a pierdut viaţa în urmă cu câteva zile, într-un teribil accident de circulaţie produs în Belgia.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 08.02.2020, 10:20

Românul a murit în accident în Belgia
Giovani a lăsat în urmă o fetiţă de cinci ani - Facebook

Giovani Mosoiu, un român de numai 30 de ani, şi-a pierdut viaţa în urmă cu câteva zile, într-un teribil accident de circulaţie produs în Belgia.

Accidentul s-a produs într-un tunel din Beveren, iar în el au fost implicate inclusiv mai multe autobuze care transportau angajaţi ai unor companii din zonă.

Conform 7sur7, două persoane au murit, patru au fost grav rănite, iar 44 au suferit răni mai uşoare, în urma accidentului produs de un şofer bulgar care conducea un camion înmatriculat în Bulgaria şi care a ieşit negativ la testele de alcool şi droguri.

Iniţial a fost dezvăluită doar identitatea uneia dintre victime, Kunchok Gengqiu Danzeng, muncitor de 36 de ani, de origine tibetană, stabilit la Anvers.

Ulterior s-a aflat că al doilea bărbat care şi-a pierdut viaţa în urma accidentului din Beveren este Giovani Mosoiu, un român de 30 de ani stabilit la Merksem.

Decesul tânărului de 30 de ani a adus un val de tristeţe în întreaga comunitate de români din Belgia, mai ales că în urma acestuia rămâne orfană o fetiţă de numai cinci ani.

Reprezentanţii magazinului românesc "La Ardeleanu", din Merksem, au anunţat deja că la faţa locului se strâng fonduri pentru familia îndoliată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Român mort în teribilul accident din Belgia soldat cu două decese şi zeci de răniţi