Antena Meniu Search
x

Român oprit pe o autostradă din Germania pentru că maşina şi remorca aveau numere diferite. Poliţiştii au găsit şi un copil în portbagaj

Un şofer român în vârstă de 35 de ani a fost oprit pe o autostradă din Germania dintr-un motiv banal. Maşina şi remorca aveau numere diferite, fapt ce le-a atras atenţia poliţiştilor. Ofiţerii germani au avut însă un adevărat şoc atunci când au trecut la o inspecţie mai amănunţită a maşinii.

de Redactia Observator

la 16.08.2023, 15:43

Român oprit pe o autostradă din Germania pentru că maşina şi remorca aveau numere diferite. Poliţiştii au găsit şi un copil în portbagaj
- Profimedia - imagine ilustrativă

Potrivit publicaţiei Memminger Zeitung, incidentul a avut loc pe autostrada A96, în apropierea oraşului Memmingen. Maşina cu care se deplasa bărbatul avea numere de înmatriculare din Polonia, în timp ce remorca avea numere de România. Poliţiştii l-au oprit pentru un control de rutină, dar au descoperit ulterior o serie întreagă de nereguli.

Sancţiunea dictată de poliţiştii germani

În primul rând, în portbagaj a fost descoperit un copil întins pe o saltea. Poliţiştii aveau să afle că este copilul şoferului pentru că în maşină se afla şi soţia acestuia. Maşinii îi lipseau centurile de siguranţă la scaunul pasagerului şi la bancheta din spate. Scaunul şoferului, precum şi bancheta din spate erau de la un model de autoturism. Pe bancheta din spate se aflau mai multe obiecte de uz caznic printre care un frigider şi o masă de grădină cu tot cu scaune.

În remorcă se aflau doi câini Husky care nu erau asiguraţi în mod corespunzător şi o roată de rezervă. De asemenea, remorca avea două roţi care nu erau de aceeaşi dimensiune, iar toate prezoanele roţilor erau deteriorate. Luat la întrebări, bărbatul a declarat că se deplasa cu familia spre Munchen.

Dincolo de bizarul situaţiei, poliţiştii germani nu prea au avut ce să-i facă românului. I-au dat o amendă pentru numerele de înmatriculare care nu corespondeau, numere pe care le-au şi confiscat, şi i-au interzis continuarea călătoriei spre Munchen.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » Român oprit pe o autostradă din Germania pentru că maşina şi remorca aveau numere diferite. Poliţiştii au găsit şi un copil în portbagaj