Antena Meniu Search
x

Un român, un albanez şi un brazilian au făcut prăpăd într-un cartier central din Roma

A fost alertă maximă în Roma, capitala Italiei, după ce trei imigranţi, un român, un albanez şi un brazilian, au făcut prăpăd, băgând în spital mai multe persoane.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 10.01.2020, 17:05

Românul, albanezul şi brazilianul au fost arestaţi
Românul, albanezul şi brazilianul au băgat spaima în locuitorii Romei - La Presse via Il Sussidiario

A fost alertă maximă în Roma, capitala Italiei, după ce trei imigranţi, un român, un albanez şi un brazilian, au făcut prăpăd, băgând în spital mai multe persoane.

Mai întâi, cei trei au pătruns în forţă în incinta Liceului Machiavelli. L-au bătut pe portar, i-au furat telefonul mobil şi i-au obligat pe elevi să se baricadeze în clase.

Unde au fost prinşi românul, brazilianul şi albanezul

Apoi, conform Il Sussidiario, au început să arunce cu sticle de la geam după elevii care terminaseră orele şi plecau spre case.

Mai multe echipaje de poliţie au ajuns la faţa locului, moment în care cei trei au fugit şi s-au ascuns într-un supermarket din apropiere.

Aici, l-au bătut şi l-au ameninţat cu moartea pe administrator şi i-au ameninţat pe clienţii magazinului.

Românul a luat o sticlă de şampanie, a spart-o în capul unui trecător şi, cu ajutorul brazilianului, i-a furat acestuia telefonul mobil.

Au încercat să se facă nevăzuţi la bordul unui tramvai şi au mai ameninţat şi bătut şi alte persoane, inclusiv una cu dizabilităţi căreia i-au provocat o fractură de pomete.

În cele din urmă, au fost interceptaţi de poliţişti în Piazza Preneste şi reţinuţi, nu fără dificultate, mai mulţi agenţi fiind, de asemenea, loviţi de cei trei agresori.

Cei trei nu aveau documente asupra lor, astfel că poliţiştii i-au identificat în baza amprentelor obţinute.

Românul, brazilianul şi albanezul au fost arestaţi, iar procurorii urmează să formuleze toate infraţiunile de care cei trei sunt acuzaţi.

Deocamdată nu se cunoaşte motivul exact care i-a împins pe cei trei să recurgă la asemenea gesturi, însă există o ipoteză conform căreia cei trei ar fi vrut să fure cât mai multe telefoane mobile.

Incidentul a băgat groaza în localnici care se plâng că un asemenea grad de violenţă nu s-a mai înregistrat din Al Doilea Război Mondial.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un român, un albanez şi un brazilian au făcut prăpăd într-un cartier central din Roma