Antena Meniu Search
x

Român, prins în Italia chiar în timp ce dădea o spargere de 100.000 de euro. O pisică vigilentă a dat de gol "operaţiunea"

O bandă de hoţi ce acţiona la un depozit din Cassola, provincia Vicenza, a fost dată de gol de mieunatul unei pisici. Poliţiştii italieni au prins un cetăţean român şi îi caută acum şi pe complicii acestuia.

de Redactia Observator

la 13.05.2023, 12:21

Român, prins în Italia chiar în timp ce dădea o spargere de 100.000 de euro. O pisică vigilentă a dat de gol "operaţiunea"
- Profimedia

Potrivit ecovincentino.it, în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 03:30, un bărbat care locuia în apropierea unui depozit a fost trezit de mieunatul unei pisici. Vrând să vadă ce "probleme" are felina, omul s-a uitat pe geam şi i-a surprins pe hoţi chiar în mijlocul "operaţiunii". Acesta a alertat poliţia, care a ajuns rapid la locul faptei. Carabinierii italieni au reuşit să-l prindă pe unul dintre făptaşi, care s-a dovedit a fi un român.

Acesta ar fi încercat să fugă cu o maşină înmatriculată în Franţa pe care o deţinea în mod legal. Luat la întrebări de anchetatori, cetăţeanul român a refuzat să ofere detalii despre ceilalţi membri ai grupări. Totuşi, poliţia italiană dă asigurări că aceştia vor fi prinşi în scurt timp. Conform autorităţilor din peninsulă, bunurile furate ar consta în pachete de ochelari, iar valoarea totală a acestora s-ar ridica la 100.000 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Român, prins în Italia chiar în timp ce dădea o spargere de 100.000 de euro. O pisică vigilentă a dat de gol "operaţiunea"