Antena Meniu Search
x

Un român a sunat disperat la poliţie, în Italia, şi a cerut ajutorul: "M-a bătut soacra!"

Un român a sunat disperat la poliţie, în Italia, şi a cerut ajutorul. "M-a bătut soacra!", le-a spus bărbatul agenţilor din Bologna, care s-au dus în mare grabă la casa românului.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 21.05.2019, 20:12

Român bătut de soacră în Italia
Un român a sunat disperat la poliţie, în Italia, şi a cerut ajutorul: "M-a bătut soacra!" - Twitter

Un român a sunat disperat la poliţie, în Italia, şi a cerut ajutorul. "M-a bătut soacra!", le-a spus bărbatul agenţilor din Bologna, care s-au dus în mare grabă la casa românului.

Bărbatul, care are 38 de ani, a telefonat astfel la poliție şi a spus că soacra sa, o româncă în vârstă de 52 de ani, l-a bătut. Apoi a ieşit din casă şi i-a așteptat pe agenți în stradă, în fața clădirii din Via Scipione Dal Ferro, unde locuiește alături de soţie şi mama acesteia.

Poliţiştii l-au găsit pe român extrem de agitat şi în stare de ebrietate, fiind greu să îl liniştească şi să afle de la el ce s-a întâmplat. Aşa că au sunat la uşa apartemantului unde locuia. A răspuns partenera bărbatului, o româncă de 36 de ani, scrie bolognatoday.it.

Împreună cu mama ei, femeia le-a povestit polițiștilor că locuieşte împreună cu bărbatul din luna ianuarie și acesta, încă de la început, se manifestase în mod violent atât cu partenera ea, cât și cu mama sa. Cei trei locuiau în aceiași casă și, de obicei, certurile începeau verbal, dar se terminau mereu cu violență, bărbatul nu scăpa ocazia să le lovească pe cele două femei, mai ales când era beat. 

Pe acelaşi subiect

Iar acest fapt se întâmpla destul de des, a declarat partenera lui de viață. De asemenea, ea a mai mărturisit polițiștilor că situația a degenerat într-o asemenea măsură încât, în ultimul timp, a încercat întotdeauna să se întoarcă acasă numai după ce bărbatul adormea.

În seara respectivă, soacra a declarat că de fapt ginerele a fost cel care a lovit-o și a împins-o pe scări. Femeia s-a prezentat la spitalul Sant’Orsola, unde s-a constatat că prezenta contuzii la nivelul umărului drept. Polițiștilor ea a mai declarat că situația a degenerat într-o asemenea măsură încât, în ultimul timp, a încercat întotdeauna să se întoarcă în apartament numai după ce ginerele ei adormea.

Polițiștii din Bologna l-au arestat pe bărbat şi l-au acuzat de violență în familie, rezistență și amenințări la adresa unui funcționar public.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Un român a sunat disperat la poliţie, în Italia, şi a cerut ajutorul: "M-a bătut soacra!"