Român reținut pentru trafic de droguri, în Italia, alături de un localnic și un tunisian

De Cristi Ioniţă.
Publicat: 02.06.2020, 16:33.
Actualizat: 02.06.2020, 16:36

Un român de 27 de ani a fost reținut la Mazara del Vallo, în Italia, fiind acuzat de trafic de droguri.

Românul riscă ani grei de închisoare

Polițiștii au prezentat o parte dintre lucrurile ridicate de la traficanții de droguri

Itaca Notizie

Românul, identificat drept M. F. G., a fost reținut alături de F. G., un italian de 18 ani, și H. M., un tunisian de 19 ani.

Conform Itaca Notizie, cei trei au fost ridicați în urma unei acțiuni ample a polițiștilor italieni.

Forțele de ordine au luat cu asalt clădirea în care cei trei suspecți ocupau ilegal două apartamente.

Polițiștii au reușit să-i rețină pe cei trei suspecți, în ciuda faptului că aceștia montaseră camere de supraveghere în clădire și izolaseră ușa de la unul dintre apartamente.

Într-unul dintre apartamente, polițiștii au găsit 1,1 kilograme de cocaină, o jumătate de kilogram de hașiș și marijuana, 350 de grame de heroină și toate ustensilele necesare pentru a cântări, proporționa și comercializa drogurile respective.

În celălalt apartament, polițiștii au descoperit un seif în care erau câteva mii de euro cash, o pușcă de pe care fuseseră șterse datele de identificare și echipamentul video cu ajutorul căruia suspecții înregistrau toate mișcările din jurul clădirii.

S-a stabilit că dacă drogurile descoperite ar fi fost comercializate le-ar fi adus celor trei suspecți în jur de 400.000 de euro.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.