Antena Meniu Search
x

Român ucis pe un drum din Italia. A fost spulberat de un Volkswagen Passat, care l-a aruncat 10 metri în aer după impact

Tragedie pe un drum din Italia, seara trecută, puțin după ora 19.00. Un român a murit pe loc, după ce a fost spulberat de o mașină, la Scalea, o localitate din provincia Cosenza, Calabria.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 09.11.2020, 10:09

Românul a fost spulberat de un Volkswagen Passat, care l-a aruncat 10 metri în aer după impact - miocomune.tv
  • Impactul a fost teribil.
  • Bărbatul de 45 de ani a fost aruncat 10 metri în aer și a murit pe loc.

Potrivit publicației miocomune.tv, românul în vârstă de 45 de ani se deplasa pe bicicletă, de-a lungul drumului statal 18 din Scalea, când a fost lovit mortal de un autoturism Volkswagen Passat, la volanul căruia se afla un bărbat din San Nicola Arcella. 

Accidentul s-a rodus lângă o benzinărie, iar șoferul mașinii susține că românul i-ar fi ieșit brusc în față și nu l-a mai putut evita.

Impactul a fost teribil.

Bărbatul de 45 de ani a fost aruncat 10 metri în aer și a murit pe loc.

Echipele de prim-ajutor sosite la fața locului nu au mai putut decât să constate decesul.

Trupul neînsuflețit a fost depus la capela cimitirului din localitate, la dispoziția magistraturii care este posibil să dispună autopsia.

Polițiștii din Scalea fac în continuate cercetări, pentru a stabili cu exactitate circumstanțele producerii accidentului.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Român ucis pe un drum din Italia. A fost spulberat de un Volkswagen Passat, care l-a aruncat 10 metri în aer după impact