Antena Meniu Search
x

Româncă arestată în Italia pentru că şi-a lovit de mai multe ori mama cu pumnii

O româncă de 50 de ani a fost arestată la Forenza, în Italia, după ce carabinierii au prins-o când îşi lovea mama cu pumnii în cap.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 10.12.2019, 16:23

Românca şi-ar fi atacat mama din cauza problemelor financiare
Carabinierii au prins-o pe româncă în momentul în care îşi lovea mama - Ufficio Stampa Basilicata

O româncă de 50 de ani a fost arestată la Forenza, în Italia, după ce carabinierii au prins-o când îşi lovea mama cu pumnii în cap.

Autorităţile locale s-au sesizat după ce vecinii care au auzit strigătele bătrânei de 70 de ani au solicitat intervenţia de urgenţă a unui echipaj de poliţie.

Motivul pentru care românca şi-ar fi atacat mama

Conform Ufficio Stampa Basilicata, carabinierii au ajuns la faţa locului în jurul orei 23.00 şi au prins-o pe femeie în flagrant, în timp ce îşi lovea mama.

Pe acelaşi subiect

Victima a fost transportată de urgenţă la spital, iar doctorii au stabilit că aceasta a suferit o contuzie la nivelul capului şi are nevoie de şapte zile de îngrijiri medicale pentru a se recupera.

Ancheta a scos la iveală faptul că agresoarea şi-a mai lovit mama de câteva ori în ultimele luni, însă victima a refuzat să-şi dea fiica în vileag.

De această dată, românca a fost arestată, iar carabinierii susţin că, cel mai probabil, agresoarea îşi ataca mama căutând să se răzbune pentru neajunsurile financiare pe care le suportau cele două.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Româncă arestată în Italia pentru că şi-a lovit de mai multe ori mama cu pumnii