Antena Meniu Search
x

Româncă de 12 ani salvată de poliţiştii spanioli, după ce a fost vândută de părinţii ei pentru 4.000 de euro

O româncă de 12 ani a fost salvată de poliţiştii spanioli, după ce părinţii ei au vândut-o unei alte familii de români pentru 4.000 de euro.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 15.04.2021, 12:51

Românca fusese cumpărată de părinţii unui băiat care o voiau mireasă pentru fiul lor
Poliţiştii spanioli au căutat-o o lună pe româncă, înainte de a o recupera - El Pais
  • Românca de 12 ani a fost recuperată după o lună de căutări.

Ancheta în acest caz a fost demarată la începutul lunii martie, când reprezentanţii şcolii unde învăţa copila au început să se îngrijoreze în legătură cu numărul tot mai mare de absenţe înregistrat în dreptul fetei.

Conform El Pais, pentru că părinţii fetei nu au putut oferi detalii în legătură cu absenţa acesteia de la şcoală, reprezentanţii unităţii de învăţământ din Cordoba au sesizat Poliţia. Iar după o anchetă care a durat aproximativ o lună, poliţiştii spanioli au descoperit-o pe copilă la o altă familie de români din oraşul La Coruna.

Trei persoane arestate în cazul româncei de 12 ani recuperată de poliţiştii spanioli

Oamenii legii au preluat-o pe micuţă şi, după un control medical, efectuat pentru a se stabili dacă aceasta a fost supusă unor agresiuni fizice sau de natură sexuală, au lăsat-o pe fată în grija unor specialişti în protejarea minorilor. Ancheta a scos la iveală faptul că părinţii fetei au vândut-o pe micuţă pentru 4.000 de euro, aceasta fiind, practic, cumpărată de o familie care intenţiona să o mărite cu fiul lor.

Atât părinţii româncei vândute cât şi o rudă a lor, care a intermediat afacerea, au fost arestaţi, soarta lor urmând să fie decisă de magistraţii unui tribunal din Cordoba.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Româncă de 12 ani salvată de poliţiştii spanioli, după ce a fost vândută de părinţii ei pentru 4.000 de euro