Antena Meniu Search
x

Romanca de 19 ani retinuta de politistii olandezi in dosarul "Jaful secolului", in fata judecatorilor

Zi grea pentru Natasa, romanca de 19 ani retinuta acum cateva zile de politistii olandezi in dosarul "Jaful secolului". Judecatorii vor decide daca ramane sau nu in arest. Daca da, ar putea sta si patru luni dupa gratii.

Vezi și

De cinci saptamani au avut nevoie anchetatorii olandezi sa ajunga la apartamentul Natasei Timofei, in care se presupune ca ar fi ascunse tablourile. Locuinta se afla chiar in buricul Rotterdamului, acolo unde chiriile urca la 1.000 de euro pe luna. Vecinii romancei au povestit ca fata era vizitata des de suspecti, care faceau galagie. Dar nimeni nu si-a imaginat nimeni ca ar putea fi in stare de o asemenea lovitura.

Politistii din Rotterdam cauta si alti suspecti, care i-ar fi ajutat pe romani sa comita jaful secolului. Deocamdata, in mainile anchetatorilor olandezi e insa doar Natasa.

Intre timp, in tara, politistii au descoperit geanta in care ar fi fost ascunse tablourile, un laptop si mai multe carduri bancare, dar panzele de trei sute de milioane de euro sunt in continuare de negasit. Olandezii sunt pesimisti.

Azi, Natasa va fi prezentata judecatorilor olandezi care vor decide daca va ramane sau nu dupa gratii pentru urmatoarele patru luni. Anchetatorii inca mai spera ca fata ii va ajuta sa dea de urma tablourilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Romanca de 19 ani retinuta de politistii olandezi in dosarul "Jaful secolului", in fata judecatorilor