Meniu
Search
x

O româncă de 71 de ani, dispărută în Danemarca, este căutată cu disperare de familie și de polițiștii locali

O româncă de 71 de ani a dispărut de câteva zile în Danemarca și este căutată cu disperare de familie și de polițiștii locali.

De Redactia Observator la 05.04.2020, 09:40
  • O româncă de 71 de ani, dispărută în Danemarca, este căutată cu disperare de familie și de polițiștii locali
  • Românca nu a mai fost văzută de câteva zile

O româncă de 71 de ani a dispărut de câteva zile în Danemarca și este căutată cu disperare de familie și de polițiștii locali.

Maria Magdalena Bretan a fost văzută ultima dată în urmă cu câteva zile, când a plecat din Sobysovej către Randers.

Conform TV2 Ostjylland, familia româncei a anunțat vineri dispariția femeii, iar de atunci polițiștii sunt în căutarea acesteia.

Au fost verificate mijloacele de transport în comun și spitalele, însă până acum nu au fost găsite detalii despre dispariția femeii, conform unui anunț făcut de Morten Bang, șeful poliției din estul Peninsulei Iutlanda.

Verificările au fost dezvoltate pe o suprafață care măsoară peste 11.500 de kilometri și cuprinde o populație de aproape 1,4 milioane de locuitori, însă deocamdată nu au fost găsite detalii despre dispariția româncei de 71 de ani și aproximativ 1,7 metri înălțime.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » O româncă de 71 de ani, dispărută în Danemarca, este căutată cu disperare de familie și de polițiștii locali