Antena Meniu Search
x

O româncă angajată să aibă grijă de o bătrână, în Spania, a furat bijuterii de 5.000 de euro

Românca de 48 de ani a fost angajată să aibă grijă de o bătrână de 91 de ani, din Pamplona, pe care a uşurat-o de bijuterii de 5.000 de euro.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 24.01.2020, 17:44

Românca riscă ani grei de închisoare pentru furt
Românca obişnuia să ducă bijuteriile furate la case de amanet - Noticias de Navarra

Românca de 48 de ani a fost angajată să aibă grijă de o bătrână de 91 de ani, din Pamplona, pe care a uşurat-o de bijuterii de 5.000 de euro.

Românca a observat locul în care bătrâna îşi ţine bijuteriile şi a făcut nevăzute mai multe piese în diferite etape.

Conform Noticias de Navarra, românca obişnuia să ia din bijuterii în fiecare weekend, când rămânea singură cu bătrâna, şi să le vândă la amanet în cursul săptămânii următoare, când obţinea posibilitatea de a părăsi locaţia.

Rudele bătrânei au observat în cele din urmă dispariţia bijuteriilor şi, iniţial, le-a fost greu să creadă că principala suspectă este chiar îngrijitoarea româncă.

Poliţiştii spanioli recunosc că este obşinuit că proprietarii bunurilor furate să nu dea vina din prima pe angajaţi în baza încrederii care se presupune că ar exista între angajat şi angajator.

Din fericire, poliţiştii au recuperat toate bijuteriile şi le-au returnat victimei, deşi românca le vânduse la mai multe case de amanet din oraş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » O româncă angajată să aibă grijă de o bătrână, în Spania, a furat bijuterii de 5.000 de euro