Antena Meniu Search
x

O tânără româncă a plonjat de la etaj, în Italia, în timp ce filma un video pentru TikTok

O româncă în vârstă de 27 de ani a ajuns la spital, în Italia, după ce a căzut de la balconul casei, pe strada Manzoni din Padova, în regiunea Veneto.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 25.03.2021, 10:39

"Voiam să fac un selfie drăguț pentru socail media", le-a spus tânăra polițiștilor, alertați de vecinii care au văzut-o pe fată căzând de la etaj.

Inițial, oamenii legii au crezut este vorba despre un gest extrem, că tânăra de 27 de ani a încercat să își pună capăt zilelor.

Ulterior, adevărul avea să iasă la iveală.

Românca, venită pentru câteva zile în Italia, în vacanță, a vrut să filmeze un material video pentru a-l publica pe Tik Tok. La un moment dat, din neatenție, tânăra a ieșit prea mult în afara balustradei și a plonjat în gol de la peste 2 metri înălțime, potrivit Il Mattino din Padova

Pe acelaşi subiect

În urma căzăturii, românca s-a ales cu o sperietură zdravănă, dar şi fractură, după ce a aterizat pe spate.

Italia a blocat TikTok pentru utilizatorii a căror vârstă nu este verificată

Autoritatea pentru protecţia datelor personale din Italia a emis, la sfârșitul lunii ianuarie, un comunicat prin care a cerut aplicaţei Tik Tok să blocheze conturile utilizatorilor din Italia a căror vârstă nu poate fi verificată.  Decizia drastică a fost luată după ce în Palermo, Sicilia, o fetiţă de 10 ani a murit asfixiată, în timp ce făcea o provocare pentru un clip pe aplicaţie.

Copila se legase la gât cu o curea, cu scopul de a nu respira cât mai mult timp posibil, în timp ce lăsase telefonul ca să înregistreze întregul moment.

mattinopadova.gelocal.it

A fost găsită inconştientă chiar de sora ei mai mică, în vârstă de 5 ani, cea care a alertat familia, apoi transportată de urgenţă la spital, unde a fost declarată decedată la scurt timp.

TikTok este o aplicaţie deținută de China ByteDance, care a crescut rapid în popularitate în întreaga lume, în special în rândul adolescenților.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » O tânără româncă a plonjat de la etaj, în Italia, în timp ce filma un video pentru TikTok