Antena Meniu Search
x

Româncă încarcerată după o partidă de amor în Dubai. Tânăra are de stat o lună în spatele gratiilor

Pentru o repriză de iubire, o româncă va face o lună de închisoare în Dubai. Femeia este acuzată că a întreţinut relaţii sexuale pe un iaht, fără să fie căsătorită. Ar fi rămas însărcinată şi a întrerupt sarcina.

Vezi și

Pentru o repriză de iubire, o româncă va face o lună de închisoare în Dubai. Femeia este acuzată că a întreţinut relaţii sexuale pe un iaht, fără să fie căsătorită. Ar fi rămas însărcinată şi a întrerupt sarcina.

Tânăra ar fi ajuns la un spital din Dubai, după un avort. Medicii au alertat poliţia. Şi au aflat, scrie presa din Emirate, că românca a rămas însărcinată după o partidă ilegală de amor.

Se pare că tânăra, împreună cu partenerul ei, ar fi închiriat un iaht acum câteva luni, au ieşit în larg să întreţină relaţii sexuale în larg, fără a fi căsătoriţi. După un timp, tânăra a ajuns la spital cu stări de greaţă şi oboseală. Testul de sarcină a ieşit pozitiv, aşa că a fost anunţată poliţia.

Procurorii au cerut patru luni de închisoare şi expulzarea din ţară. După audieri, românca a primit o pedeapsă de o lună după gratii şi amendă. Aşa e legea în Dubai, iar Nino Barbu o ştie foarte bine. Fostul membru al naţionalei de rugby în 7 a României este acum profesor de nutriţie şi sport la Academia de Poliţie din Emirate.

Pe acelaşi subiect

Dubaiul este foarte strict, ca şi toate Emiratele, în ceea ce privește relaţiile dintre bărbaţi şi femei fără ca aceștia să fie căsătoriți. Specialiştii avertizează că au fost cazuri în care ambii parteneri au ajuns la închisoare pentru ca nu aveau act de căsătorie.

Nu sunt singurele reguli care trebuie respectate fără abatere în locuri precum Dubai. Un pupic pe obraz poate fi dur taxat, iar sărutul în public te poate costa chiar închisoarea. Nu ai voie să strigi sau să înjuri pe stradă. Nici dansul în public nu este permis. Sunt legi pe care şi Raluca Mureşan, blogger de turism, le-a luat în serios înainte de ajunge în Dubai.

RALUCA MUREŞAN, blogger de turism:

Mi s-a intamplat o chestie foarte interesanta. Eram cu capul acoperit la moscheea din Abi Dhabi si mi-a alunecat. A venit paznicul si mi-a spus sterg toate pozele care i s-au parut ca nu sunt ok.

Raluca recomandă turiştilor să se documenteze temeinic despre legile din Emiratele Arabe. În special dacă vacanţa e în cuplu.

RALUCA MUREŞAN, blogger de turism:

Eu nu am fost cu iubitul si cred ca asta m-a ferit de niste priviri ale localnicilor sau politiei. Nu am avut probleme, insa am fost si atenta. Am incercat sa nu am haine prea decoltate sau care sa ofenseze si sa respect regulile de acolo.

Consulatul României din Dubai nu a putut fi contactat şi nici Ministerul român de Externe nu a oferit un punct de vedere despre cazul româncei. După ispăşirea pedepsei, tânăra va fi deportată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Româncă încarcerată după o partidă de amor în Dubai. Tânăra are de stat o lună în spatele gratiilor