Antena Meniu Search
x

O româncă ce fusese condamnată în lipsă la închisoare, reținută în Italia

O româncă de 28 de ani a fost reținută la Perugia, în Italia, după ce fusese condamnată în lipsă la un an și două luni de închisoare pentru furt.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 05.04.2020, 10:32

Românca are de executat o pedeapsă de un an și două luni de închisoare
Polițiștii au prins-o pe româncă alături de o compatrioată - Quotidiano dell Umbria
  • O româncă ce fusese condamnată în lipsă la închisoare, reținută în Italia
  • Românca avea de executat o pedeapsă de un an și două luni de închisoare pentru furt

O româncă de 28 de ani a fost reținută la Perugia, în Italia, după ce fusese condamnată în lipsă la un an și două luni de închisoare pentru furt.

Românca și o conațională au fost ridicate dintr-un parc din Perugia, după ce localnicii au reclamat că cele două aveau un comportament dubios.

Conform Quotidiano dell Umbria, pe lângă că cele două au încălcat restricțiile impuse pentru combaterea coronavirusului, localnicii au reclamat că cele două supravegheau mai multe case și puneau întrebări despre proprietari.

Polițiștii le-au urmărit pe cele două românce și le-au prins într-un parc din apropiere.

Le-au la secție, pentru verificări, și astfel au aflat că pe numele româncei de 28 de ani fusese emis un mandat de arestare în lipsă.

Românca fusese condamnată în urmă cu câțiva ani la închisoare cu executare, pentru un furt comis în Bari, însă dispăruse înainte de a se da decizia finală.

Românca are de executat un an și două luni de închisoare, după ce a distras atenția unui comerciant chinez și a dispărut cu o borsetă în care se aflau 6.500 de euro.

Atât ea, cât și compatrioata cu care a fost prinsă în parcul din Perugia vor plăti și amenzi usturătoare pentru încălcarea restricțiilor impuse pentru combaterea coronavirusului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » O româncă ce fusese condamnată în lipsă la închisoare, reținută în Italia