Antena Meniu Search
x

Procurorii spanioli vor 14 ani de închisoare pentru românca acuzată că şi-a vândut fiica cu 8.000 de euro

Trei români sunt acuzaţi de procurorii spanioli din Huelva de comiterea infracţiunii de trafic de persoane, iar ei ar putea încasa ani grei de închisoare după ce o femeie şi-ar fi vândut fiica cu 8.000 de euro.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 14.12.2019, 15:36

O româncă a încasat 8.000 de euro pentru a permite ca fiica ei să fie scoasă din ţară
Românii implicaţi în dosar ar putea fi condamnaţi la ani grei de închisoare - Huelva Informacion

Trei români sunt acuzaţi de procurorii spanioli din Huelva de comiterea infracţiunii de trafic de persoane, iar ei ar putea încasa ani grei de închisoare după ce o femeie şi-ar fi vândut fiica cu 8.000 de euro.

Întreaga poveste a fost demarată după un apel făcut către autorităţile din România prin care se anunţa că o tânără a fost răpită şi dusă peste hotare.

Conform Huelva Informacion, ancheta a scos la iveală faptul că mama fetei şi-a dat acordul pentru plecare, încasând 8.000 de euro pentru documentul prin care se autoriza plecarea tinerei din România.

Tânăra ar fi fost exploatată şi, în cele din urmă, ar fi ajuns pe mâna unei alte femei care şi-ar fi dorit-o ca noră pentru fiul ei.

În baza colaborării excelente dintre autorităţile de la Bucureşti şi cele din Spania, victima, între timp însărcinată, a fost eliberată şi internată într-un centru din Andaluzia.

Acum, mama ei este acuzată de trafic de persoane, iar pentru ea procurorii spanioli solicită nu mai puţin de 14 ani de închisoare.

Femeia pe mâna căreia a ajuns fată este acuzată, de asemenea, de trafic de persoane, iar pentru ea procurorii spanioli solicită şase ani de închisoare.

Fiul acestei femei, care ar fi trebuit să se însoare cu tânăra, este acuzat atât de trafic de persoane, infracţiune pentru care se solicită şase ani de închisoare, cât şi de comiterea infracţiunii de agresiune sexuală, care i-ar putea aduce încă un plus de patru ani de închisoare.

Suspecţii neagă acuzaţiile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Procurorii spanioli vor 14 ani de închisoare pentru românca acuzată că şi-a vândut fiica cu 8.000 de euro