Româncă în stare gravă, lovită de motocicletă la Roma

De Cristi Ioniţă.
Publicat: 09.05.2019, 16:35.
Actualizat: 09.05.2019, 16:42

O româncă de 16 ani a fost transportată de urgenţă la Spitalul de Pediatrie Bambino Gesu, din Roma, după ce a fost lovită de o motocicletă joi dimineaţa.

Românca are şanse minime de supravieţuire

În această intersecţie s-a produs accidentul

Il Messaggero

O româncă de 16 ani a fost transportată de urgenţă la Spitalul de Pediatrie Bambino Gesu, din Roma, după ce a fost lovită de o motocicletă joi dimineaţa.

Fata a fost internată în stare gravă, cu numeroase leziuni, iar medicii rămân rezervaţi în legătură cu şansele de supravieţuire.

Românca a fost lovită de o motocicletă condusă de un italian

Citește și:

Conform Il Messaggero Roma, accidentul s-a produs la intersecţia Via Crescenzio cu Via Orazio, în cartierul Prati.

Românca a fost lovită puternic de un Honda 750cc condus de un cetăţean italian în vârstă de 45 de ani.

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a produs accidentul şi dacă motociclistul trebuie tras la răspundere.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri
ANIMAȚIE GRAFICĂ: Cum s-a produs accidentul cu 7 morți din Bacău. Altar de flori după tragedie: "Tremur toată, nu mai sunt bună de nimic"
1
Eveniment • pe 26.07 la 18:58

"Tată, spune-mi că e un vis". Acestea au fost primele cuvinte ale băiatului de 15 ani grav rănit în accidentul de ieri din Bacău. Din păcate, era realitatea cruntă. Şi-a pierdut sora, mama şi cele două bunici, iar viaţa lui atârnă acum de un fir de păr. A fost adus azi, de urgenţă, cu un elicopter SMURD, la un spital din Capitală. Între timp, apar informaţii noi şi despre filmul evenimentelor, despre care vă avertizăm că sunt cu puternic impact emoţional.