Antena Meniu Search
x

Româncă moartă la o mănăstire din Italia. Femeia de 31 de ani ar fi căzut de la fereastră

O româncă de 31 de ani a murit după ce a căzut de la fereastra unei mănăstiri din Genova, Italia. Femeia era găzduită de măicuțele de la „Figlie di Nostra Signora al Monte Calvario” (n.r. Fiicele Doamnei Noastre la Monte Calvario) de câteva zile, când s-a petrecut tragedia.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 18.01.2021, 17:34

Româncă moartă la o mănăstire din Italia. Femeia de 31 de ani ar fi căzut de la fereastră
Româncă moartă la o mănăstire din Italia. Femeia de 31 de ani ar fi căzut de la fereastră - ilsecoloxix.it
  • Românca de 31 de ani a fost găsit fără viață, după ce s-a prăbușit de la o fereastră aflată la etajul patru al mănăstirii.
  • Femeia trecea printr-o perioadă dificilă în viața ei și obișnuia să vină la mănăstirea din Piazza Ferreira pentru a primi sprijinul de care avea nevoie.

Potrivit presei italiene, tragedia s-a petrecut sâmbătă. Măicuțele le-au povestit anchetatorilor că o cunoșteau pe tânăra româncă deoarece nu era pentru prima oară când o găzduiau în mănăstire.

Femeia trecea printr-o perioadă dificilă în viața ei și obișnuia să vină la mănăstirea din Piazza Ferreira pentru a primi sprijinul de care avea nevoie. Din nefericire, sâmbătă, aceasta a căzut de la etajul 4 al mănăstirii și a murit pe loc. 

Românca s-ar fi aruncat de la etaj - ipoteza anchetatorilor

Polițiștii care au deschis o anchetă în cazul morții tinerei spun că pe trupul acesteia nu au fost găsite urme de violență, prin urmare nu exclud ca gestul fatal să fi fost unul voluntar.

De asemenea, polițiștii italieni au inspectat camera ocupată de româncă și nu au găsit nimic care să conducă la ipoteza unui episod violent.

Românca, în ciuda faptului că avea domiciliul în Genova, ajunsese la Piazza Ferreira la începutul săptămânii trecute. 

Femeia venise la mănăstire ca să se regăsească

Călugărițele au descris-o drept o tânără deosebit de umilă. Era extrem de retrasă și vorbea foarte rar despre situația în care se află. Avea probleme care nu implicau alți oameni, nu avea copii și nicio relație. Spunea doar că vrea să rămână la mănăstire ca să se regăsească.

Românca nu a lăsat niciun bilet de adio prin care să-și explice gestul. O autopsie va fi efectuată pentru a exclude alte ipoteze legate de incidentul tragic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri externe » Româncă moartă la o mănăstire din Italia. Femeia de 31 de ani ar fi căzut de la fereastră