Antena Meniu Search
x

O româncă a fost omorâtă și incendiată în Italia. Nicoleta avea 46 de ani și trăia singură într-un apartament

O româncă în vârstă de 46 de ani a fost omorâtă și apoi incendiată în apartamentul ei din Italia în care locuia singură de mai mulți ani. Deși inițial se credea că Nicoleta a murit în incendiu, autopsia a arătat că românca a fost ucisă cu un cablu electric.

O româncă în vârstă de 46 de ani a fost omorâtă și apoi incendiată în apartamentul ei din Italia în care locuia singură de mai mulți ani.

Deși inițial se credea că Nicoleta a murit în incendiu, autopsia a arătat că românca a fost ucisă cu un cablu electric.

Totul s-a întâmplat pe 17 iulie 2018, în apartamentul româncei din localitatea Brunico, provincia Bolzano.

Vecinii au sunat la pompieri după ce au observa un fum gros care ieșea din casă. Pompierii au ajuns la fața locului și după ce au stins flăcările au găsit cadavrul româncei, înfășurat într-o pătură, iar lângă trupul femeii a fost găsit un cablu electric.

Pe acelaşi subiect

Deși inițial anchetatorii au luat în calcul varianta în care românca a murit din cauza incendiului, autopsia cadavrului a relevat faptul că Nicoleta Căciulă a fost strangulată cu cablul electric și apoi incendiată.

Nicoleta Caciula avea 46 de ani si locuia singura in Italia de mai multi ani

Crimă urmată de incendierea cadavrului

Anchetatorii merg acum pe ipoteza că Nicoleta a fost ucisă iar incendiul ar fi fost provocat de criminal pentru a carboniza corpul fără viață al femeii și pentru a ascunde urmele teribilei crime.

Nicoleta Căciulă era originară din Vlădești, județul Argeș, dar se afla de mulți ani în Italia și locuia singură în localitatea Brunico, unde lucra într-o fabrică de prelucrare a lemnului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri externe » O româncă a fost omorâtă și incendiată în Italia. Nicoleta avea 46 de ani și trăia singură într-un apartament