Antena Meniu Search
x

Româncă prinsă la furat de tricouri într-un cunoscut centru comercial din Italia

O româncă de 23 de ani a fost reţinută de carabinieri, după ce a fost prinsă la furat într-un cunoscut centru comercial din Italia.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 23.12.2019, 18:37

Românca nu ar fi la prima lovitură dată în Italia
Românca a furat 20 de tricouri în valoare de 850 de euro - Reportweb

O româncă de 23 de ani a fost reţinută de carabinieri, după ce a fost prinsă la furat într-un cunoscut centru comercial din Italia.

Românca obişnuia să desfacă elementele de siguranţă ale tricourilor de firmă, să le ascundă sub propriile haine şi să plece cu ele.

Ce valoare aveau tricourile furate de româncă

Conform Reportweb, duminică, românca a sperat că, fiind sfârşit de săptămână, paznicii unui cunoscut centru comercial din Marcianise nu mai sunt la fel de atenţi.

A înşfăcat 20 de tricouri şi a încercat să iasă cu ele, însă angajaţii centrului comercial şi-au dat seama din comportamentul ei că ceva nu este în regulă şi au alertat forţele de ordine.

Carabinierii au interceptat-o pe româncă în apropiere de magazinul respectiv şi au descoperit cele 20 de tricouri pentru care românca nu avea documente.

Ancheta a scos la iveală că românca nu ar fi la prima astfel de lovitură. A fost reţinută, iar magistraţii urmează să stabilească dacă se impune arestarea ei.

Prejudiciul creat, de aproximativ 850 de euro, a fost returnat reprezentanţilor magazinului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Româncă prinsă la furat de tricouri într-un cunoscut centru comercial din Italia